Se pune laptele sa fiarba impreuna cu nucile macinate pana cand laptele scade de tot. Atunci se adauga zaharul si se continua fierberea cateva minute.
Se pune laptele sa fiarba impreuna cu nucile macinate pana cand laptele scade de tot. Atunci se adauga zaharul si se continua fierberea cateva minute. Se ia vasul de pe foc si se lasa crema sa se raceasca. Se freaca untul spuma, se parfumeaza cu o lingura de rom si se amesteca incet cu crema de nuci dupa care se lasa sa se raceasca.
Se foloseste pentru umplerea cozonacilor si a torturilor preparate din piscoturi si biscuiti.
Alte retete:
Spuma de capsuni
Gogosi
Glazura pentru torturi si prajituri
Este prima data cand fac cheesecake si ma declar extrem de multumita de rezultat :X Normal ca am cautat prin retetele...
desert cheesecake simplu, cu lamaie ( fara coacere )Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa