Crema cu rahat pentru foi de napolitana

Pentru crema cu rahat pentru foi de napolitana, 1 kg rahat se da prin masina de tocat carne, alternativ cu 2 lamai taiate felii.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rahat
  • 2 lamai
  • 500 g margarina.

Mod de preparare

Pentru crema cu rahat pentru foi de napolitana, 1 kg rahat se da prin masina de tocat carne, alternativ cu 2 lamai taiate felii, apoi amestecam cu 500 g margarina.


Se umplu foile, cu crema cu rahat pentru foi de napolitana, dupa care se preseaza bine, iar la final se dau la rece.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...