Crema de alune

Alunele se prajesc, se curata, dupa care se macina si se amesteca cu zaharul si cu batuta. Aceasta poate fi folosita la prajituri si torturi.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g alune prajite si macinate
  • 250 g zahar pisat fin
  • 500 g fisca neindulcita

Mod de preparare

Alunele se prajesc, se curata, dupa care se macina si se amesteca cu zaharul si cu batuta.

Aceasta poate fi folosita la prajituri si torturi.
Pofta buna!

Alte retete prajituri gasiti aici:

Torturi,

Prajituri,

Clatite,

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!