Crema de alune

Se freaca bine untul. Se adauga alunele pisate fin, apoi zahar legat ca de serbet. Se freaca bine pe gheata pana se face ca o spuma. Se pot inloc

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g alune prajite pisate
  • 350 g zahar
  • 250 g unt

Mod de preparare

Se freaca bine untul.

Se adauga alunele pisate fin, apoi zahar legat ca de serbet.

Se freaca bine pe gheata pana se face ca o spuma.

Se pot inlocui alunele cu migdale sau nuci.
Pofta buna!

Alte retete prajituri in care se pot folosi crema de alune:

Clatite,

Prajitura,

Tiramisu,

Tort diplomat

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Salau in stil marocan -nr. 1400

  "Retete pentru mese in familie"  ...... am ajuns la 1400 de retete impartasite cu drag  cu...

Salau in stil marocan -nr. 1400
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca