Se freaca bine untul. Se adauga alunele pisate fin, apoi zahar legat ca de serbet. Se freaca bine pe gheata pana se face ca o spuma. Se pot inloc
Se freaca bine untul.
Se adauga alunele pisate fin, apoi zahar legat ca de serbet.
Se freaca bine pe gheata pana se face ca o spuma.
Se pot inlocui alunele cu migdale sau nuci.
Pofta buna!
Alte retete prajituri in care se pot folosi crema de alune:
Clatite,
Prajitura,
Tiramisu,
Tort diplomat
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti