Crema de alune prajite si frisca neindulcita

Alunele se prajesc, se curata, dupa care se macina si se amesteca cu zaharul si cu frisca batuta. Se foloseste ca crema la torturi si prajituri.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g alune prajite si macinate
  • 250g zahar picat fin
  • 500g frisca neindulcita

Mod de preparare

Alunele se prajesc, se curata, dupa care se macina si se amesteca cu zaharul si cu frisca batuta. Se foloseste ca crema la torturi si prajituri.
Se foloseste ca crema pentru torturi si prajituri

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...