Se pregateste o crema de unt la care se adauga o lingura de rom. Se topeste apoi zaharul tos sau pisat, se lasa pana se rumeneste, cand in el se inclu
Se pregateste o crema de unt la care se adauga o lingura de rom. Se topeste apoi zaharul tos sau pisat, se lasa pana se rumeneste, cand in el se includ alunele, amestecand pana ce s-a topit de tot zaharul. Se rastoarna apoi cu totul pe planseta de aluat udata. Dupa ce s-a racit se sfarama fie in piulita, fie cu vergeaua pe masa de aluat. Se amesteca apoi crema de unt.
Se foloseste ca crema pentru torturi si prajituri
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa