Se maruntesc piscoturile, iar ananasul se taie cubulete. Se amesteca piscoturile cu ananasul si se pune deoparte. Frisca se bate spuma, se adauga sman
Se maruntesc piscoturile, iar ananasul se taie cubulete.
Se amesteca piscoturile cu ananasul si se pune deoparte. Frisca se bate spuma, se adauga smantana, zahar, esenta de rom, zahar vanilat si 2 linguri de zeama de ananas. Aceasta ‘crema’ se adauga la piscoturi, se amesteca bine, se uniformizeaza si se presara cu un amestec de zahar si cacao. Se pune la rece
Se poate servi in cupe si se poate decora cu fructe de padure sau topping.
Alte retete recomandate:
Papanasi fierti
Dulceata de gutui
Chec pufos
Placinta cu mere este un desert bine-venit oricand, la orice ora, in orice anotimp :) Iar foile astea de placinta sunt...
Desert placinta cu mereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj