Crema de ananas

Se maruntesc piscoturile, iar ananasul se taie cubulete. Se amesteca piscoturile cu ananasul si se pune deoparte. Frisca se bate spuma, se adauga sman

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml frisca
  • 400 ml smantana
  • 1 zahar vanilat
  • 2 conserve ananas
  • 2 linguri zahar
  • esenta de rom
  • 2 pachete piscoturi

Mod de preparare

Se maruntesc piscoturile, iar ananasul se taie cubulete.

Se amesteca piscoturile cu ananasul si se pune deoparte. Frisca se bate spuma, se adauga smantana, zahar, esenta de rom, zahar vanilat si 2 linguri de zeama de ananas. Aceasta ‘crema’ se adauga la piscoturi, se amesteca bine, se uniformizeaza si se presara cu un amestec de zahar si cacao. Se pune la rece
Se poate servi in cupe si se poate decora cu fructe de padure sau topping.

Alte retete recomandate:

Papanasi fierti

Dulceata de gutui

Chec pufos

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos