Se curata bananele si se paseaza, apoi se amesteca bine cu dulceata (din care s-au dat deoparte fructele intregi), cu iaurtul, zeama de lamaie, esenta
Se curata bananele si se paseaza, apoi se amesteca bine cu dulceata (din care s-au dat deoparte fructele intregi), cu iaurtul, zeama de lamaie, esenta de rom si un pliculet de zahar vanilat. Se freaca amestecul pana se omogenizeaza si capata consistenta cremoasa, apoi se pune in boluri, care se dau la rece timp de cateva ore. Se servesc ornate cu cate o lingura cu varf de frisca, batuta cu zaharul vanilat ramas, precum si cu fructele din dulceata.
Se servesc ornate cu cate o lingura cu varf de frisca, batuta cu zaharul vanilat ramas, precum si cu fructele din dulceata.
Alte retete fructe recomandate
Tarta cu fructe
Ciocolata de casa
Spuma de zmeura
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii