Se rad pe o razatoare cu gaurele mari 4 banane, se stropesc cu 2 linguri de rom si se amesteca cu 4 linguri de zahar. Se bate 1/2 kg de frisca la care
Se rad pe o razatoare cu gaurele mari 4 banane, se stropesc cu 2 linguri de rom si se amesteca cu 4 linguri de zahar. Se bate 1/2 kg de frisca la care se adauga 7 foi de gelatina dizolvata in apa fierbinte si trecuta prin tifon. Se amesteca totul, se toarna intr-o forma unsa cu ulei de migdale si se da la gheata. Dupa ce s-a rasturnat pe farfurie, se aseaza deasupra felii de banane.
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti