Se topeste untul fara sa fie incins. Se adauga faina pina ce este toata cuprinsa de unt. Se toarna o ceasca de lapte si se bate tot timpul cu telul la
Se topeste untul fara sa fie incins. Se adauga faina pina ce este toata cuprinsa de unt. Se toarna o ceasca de lapte si se bate tot timpul cu telul la un foc iute, adaugind zaharul si restul de lapte. Se da apoi de o parte si se pune cacao amestecind mereu. Se toarna in cesti sau in castronele. Se garniseste cu cite un virf de frisca sau gem de portocale sau de capsuni.
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti