Crema de cacao cu faina

Se topeste untul fara sa fie incins. Se adauga faina pina ce este toata cuprinsa de unt. Se toarna o ceasca de lapte si se bate tot timpul cu telul la

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr. unt
  • 2 linguri pline faina
  • 3 cesti lapte rece
  • 2 linguri zahar
  • 50 gr. cacao
  • 100 gr. frisca sau gem de portocale

Mod de preparare

Se topeste untul fara sa fie incins. Se adauga faina pina ce este toata cuprinsa de unt. Se toarna o ceasca de lapte si se bate tot timpul cu telul la un foc iute, adaugind zaharul si restul de lapte. Se da apoi de o parte si se pune cacao amestecind mereu. Se toarna in cesti sau in castronele. Se garniseste cu cite un virf de frisca sau gem de portocale sau de capsuni.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeura

Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....

Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeura
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos