Crema de cafea

Untul se freaca spuma cu zaharul pana la completa dizolvare a cristalelor, apoi se adauga galbenusurile pe rand. In crema omogena se pune cafeaua cern

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr unt
  • 2 linguri de cafea naturala
  • 4 galbenusuri
  • 2 linguri de coniac

Mod de preparare

Untul se freaca spuma cu zaharul pana la completa dizolvare a cristalelor, apoi se adauga galbenusurile pe rand. In crema omogena se pune cafeaua cernuta, se parfumeaza cu doua linguri de coniac si se lasa la rece.
Se foloseste pentru fursecurile cu unt sau pentru tortul alb.

Alte retete:

Ciocolata de casa

Tiramisu

Lapte de pasare

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...