Crema de ciocolata

Fierbe laptele cu ciocolata si lasa-l sa se raceasca. Intre timp freaca spuma galbenusurile cu zahar si faina, iar in timp ce amesteci continuu strec

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml lapte
  • 4 galbenusuri
  • 150 g zahar
  • 70 g faina
  • 100 g ciocolata menaj rupta bucati

Mod de preparare

Fierbe laptele cu ciocolata si lasa-l sa se raceasca. Intre timp freaca spuma galbenusurile cu zahar si faina, iar in timp ce amesteci continuu strecoara laptele caldut in compozitie. Incalzeste-o incet (o poti aseza in baie de aburi), si amesteca in continuare pana se ingroasa.

Alte retete delicioase

Placinta cu mere

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Fursecuri fragede cu nuca, umplute cu caramel

Big yuum, atat va spun!

Fursecuri fragede cu nuca, umplute cu caramel
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca