Am frecat bine untul cu zaharul. Ciocolata am rupt-o bucatele si am pus-o cu cacaoa sa se topeasca pe foc mic. Dupa ce am frecat bine untul cu zahar
Am frecat bine untul cu zaharul.
Ciocolata am rupt-o bucatele si am pus-o cu cacaoa sa se topeasca pe foc mic.
Dupa ce am frecat bine untul cu zaharul, am adaugat cate un galbenus si dupa fiecare am frecat 5 minute.
Am pus apoi ciocolata racita si am amestecat bine pana s-a incorporat toata.
Albusurile le-am batut spuma tare (pana n-au mai cazut de pe tel)si le-am adaugat amestecand usor.
Reteta Crema de ciocolata fara gelatina a fost propusa de dora_m
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa