Am frecat bine untul cu zaharul. Ciocolata am rupt-o bucatele si am pus-o cu cacaoa sa se topeasca pe foc mic. Dupa ce am frecat bine untul cu zahar
Am frecat bine untul cu zaharul.
Ciocolata am rupt-o bucatele si am pus-o cu cacaoa sa se topeasca pe foc mic.
Dupa ce am frecat bine untul cu zaharul, am adaugat cate un galbenus si dupa fiecare am frecat 5 minute.
Am pus apoi ciocolata racita si am amestecat bine pana s-a incorporat toata.
Albusurile le-am batut spuma tare (pana n-au mai cazut de pe tel)si le-am adaugat amestecand usor.
Reteta Crema de ciocolata fara gelatina a fost propusa de dora_m
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti