Crema de ciocolata garnisita cu frisca

Se pun ouale intr-un castron asezat intr-un vas cu apa clocotita pe foc si se bat bine cu zaharul pina se obtine o crema. Se ia vasul de la foc si se

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 125 gr. zahar pudra
  • 150 gr. unt
  • 2 linguri ciocolata rasa sau cacao
  • o lingura nuci pralinate
  • 2 linguri lapte
  • frisca

Mod de preparare

Se pun ouale intr-un castron asezat intr-un vas cu apa clocotita pe foc si se bat bine cu zaharul pina se obtine o crema. Se ia vasul de la foc si se lasa pina cind se raceste crema. Se adauga untul taiat felioare subtiri si se freaca bine ca sa se obtina o pasta spumoasa. Ciocolata se adauga la crema de unt si oua, dupa ce a fost topita intr-un ibric pe marginea masinii cu doua linguri de lapte cald.
Se serveste in cupe sau in cesti, garnisita cu frisca

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi cu piept de pui in sos de smantana

Pentru pranz este o mancare tare buna in care se imbina atat cartofii cat si carnea, acompaniate de un sos de smantana care...

Cartofi cu piept de pui in sos de smantana
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca