Crema de cocos

La final, dupa ce se raceste, crema de cocos se poate pune pe foi. Se pregateste usor si este delicioasa.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g unt sau margarina
  • 200 g zahar
  • 100 g ciocolata
  • 100 g fulgi de nuca de cocos
  • 3 oua intregi.

Mod de preparare

Pentru crema de cocos se topesc 250 g unt sau margarina cu 200 g zahar, apoi se adauga 100 g ciocolata si 100 g fulgi de nuca de cocos. Se ia de pe plita si se pun 3 oua intregi, unul cate unul.


La final, dupa ce se raceste, crema de cocos se poate pune pe foi.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Ardei umpluti

O reteta delicioasa de ardei umpluti :-)

Ardei umpluti
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos