Fuctele proaspete sau congelate se trec prin sita. Piureul obtinut se amesteca cu zaharul pudra. Se topeste geletina. Se bate frisca pana se obtine o
Fuctele proaspete sau congelate se trec prin sita. Piureul obtinut se amesteca cu zaharul pudra. Se topeste geletina. Se bate frisca pana se obtine o spuma densa. Se pune in frisca piureul de fructe amestecand cu grija ca sa nu se lase frisca, pana se omogenezeaza bine. Apoi se adauga gelatina calduta, turnand-o foarte incet. Se pune crema in boluri, sau pahare si se lasa in frigider cateva ore, pana se leaga bine gelatina. Se orneaza crema cu fructe proaspete (capsuni, feliute de kiwi, de banane, de portocale, etc). Este un desert delicios si racoritor.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata