Incalzeste zaharul si sucul de lamaie, pana cand se dizolva zaharul. Inmoaie gelatina in apa rece, preseaza-o si adaug-o in sucul de lamaie cu zahar.
Incalzeste zaharul si sucul de lamaie, pana cand se dizolva zaharul. Inmoaie gelatina in apa rece, preseaza-o si adaug-o in sucul de lamaie cu zahar. Lasa sa se raceasca. Cand s-a racit, poti adauga iaurtul. Bate frisca si pune-o in iaurt. Pune crema in pahare pentru desert si las-o sa se intareasca. Scoate samburele si mixeaza ¾ cireselor. Fierbe-le timp de 5 minute in 4 linguri de apa, trece-le prin sita, dupa care pune-le inapoi in cratita si adauga mirodeniile. Taie ciresele ramase in patru. Pune-le in pasta de cirese si fierbe pasta adaugand amidon si putina apa. Cand s-a racit, toarn-o peste crema. De sarbatori poti adauga in crema putina tuica de cirese.
Alte retete dulciuri recomandate :
Prajitura cu visine
Dulceata cirese amare
Marea majoritate a legumelor sunt din gradina proprie si le-am combinat cu noua gama de condimente de la Delikat.
Ghiveci cu pui la oala de lutIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa