Se freaca oul cu coaja rasa de lamaie, pana se obtine un amestec cremos. Se adauga faina, apa si zeama de lamaie. Se pune compozitia la fiert, in bai
Se freaca oul cu coaja rasa de lamaie, pana se obtine un amestec cremos. Se adauga faina, apa si zeama de lamaie. Se pune compozitia la fiert, in bain-marie, amestecand mereu, pana ce totul se ingroaja si devine untos. Se lasa crema la racit. La sfarsit se incorporeaza frisca si se amesteca usor.
Se poate folosi ca umplutura la torturi sau se poate raci si servi in cupe de inghetata. Alte retete de dulciuri:
Crema de iaurt
Ciocolata de casa
Inghetata de ciocolata cu piscoturi de sampanie
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti