Se fierbe laptele cu zaharul, se adauga vanilia cand laptele se trage de pe foc si se lasa sa se raceasca putin. Se spala ouale, se separa galbenusuri
Se fierbe laptele cu zaharul, se adauga vanilia cand laptele se trage de pe foc si se lasa sa se raceasca putin. Se spala ouale, se separa galbenusurile si se freaca spuma, se pune faina, in ploaie, si se omogenizeaza bine, dupa care se adauga laptele caldut, amestecand incet in compozitie. Amestecul se lasa pe foc moale pana se ingroasa ca o smantana, apoi se ia de pe foc si se raceste. Cand crema este rece, se adauga albusurile batute spuma tare, se omogenizeaza compozitia si se lasa la frigider sa se raceasca complet inainte de a o folosi.
Alte retete de dulciuri:
Tarte cu capsuni
Pandispan cu visine
Prajitura Negresa
Este prima data cand fac cheesecake si ma declar extrem de multumita de rezultat :X Normal ca am cautat prin retetele...
desert cheesecake simplu, cu lamaie ( fara coacere )Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa