Crema de lapte cu portocala

Se fierbe laptele cu zahar, amidonul se amesteca cu lapte rece si se toarna in laptele clocotit, amestecind mereu. Se las sa mai dea citeva clocote la

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pahare lapte
  • 1/2 pahar zahar
  • 2 linguri amidon
  • vanilie
  • coaja de lamiie sau de portocala

Mod de preparare

Se fierbe laptele cu zahar, amidonul se amesteca cu lapte rece si se toarna in laptele clocotit, amestecind mereu. Se las sa mai dea citeva clocote la foc mic, amestecind neincetat ca sa nu se prinda pe fundul vasului. Cind este inca cald se adauga vanilia sau coaja de lamiie si apoi se toarna in cesti sau pahare. Se dau la rece.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta turceasca cu branza si spanac

Afara-i frig...... dar in casa e cald si bine, mai ales cand te imbie mirosul unei placinte extrem de gustoase.... ... va...

Placinta turceasca cu branza si spanac
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca