Zaharul se pune la topit, apoi se adauga nuca si se amesteca bine. Se lasa la racit, dupa care se piseaza marunt. Separat, se amesteca mierea cu oual
Zaharul se pune la topit, apoi se adauga nuca si se amesteca bine. Se lasa la racit, dupa care se piseaza marunt. Separat, se amesteca mierea cu ouale si se pun pe foc pana se ingroasa. Se lasa la racit, dupa care se incorporeaza in untul frecat cu cacaua si nuca pisata.
Se foloseste la umplerea si ornarea torturilor.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers
Ciocolata de casa
Cornulete cu rahat
Pentru ca suntem in perioada postului si pentru ca unii dintre noi tinem post, m-am gandit ca ar fi binevenita o astfel de...
Ciorba de stevie (de post)Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa