Crema de vanilie pentru prajitura cremes

Pentru cremes se intind doua foi cat tava si se coc pe dosul tavii, iar intre ele se pune crema. Pentru crema de vanilie pentru prajitura cremes se amesteca zaharul, faina.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 foi de cremes
  • 2 vanilii
  • 4 oua
  • 200gr zahar
  • 4 linguri faina
  • 3/4 l lapte.

Mod de preparare

Pentru cremes se intind doua foi cat tava si se coc pe dosul tavii, iar intre ele se pune crema. Pentru crema de vanilie pentru prajitura cremes se amesteca zaharul, faina, se pune cate un ou, apoi laptele. Se fierb la foc mic amestecand continuu pana se ingroasa. Se pune vanilie. Crema se pune fierbinte intre foi. Cand prajitura se raceste, se taie cu un cutit ascutit.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide