Crema de visine

Se aleg visinele, se spala si li se scot samburii. Se acopera cu apa, se fierb pana scade lichidul si se trec prin sita. In piureul de visine se adau

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g visine
  • 200 ml apa
  • 120 g frisca dietetica
  • 6 tablete de aspartam
  • 4 foi de gelatina

Mod de preparare

Se aleg visinele, se spala si li se scot samburii. Se acopera cu apa, se fierb pana scade lichidul si se trec prin sita. In piureul de visine se adauga aspartamul dizolvat in 1/2 lingurita de apa fiarta si gelatina, inmuiata inainte in apa rece. Se amesteca bine, se pune crema intr-un castron si se da la rece 30 de minute, apoi se adauga frisca si se amesteca usor. Se toarna crema in compotiera si se pune la rece.

Se poate orna cu putina frisca dietetica.

Alte retete recomandate:

Spuma de visine

Tort de ciocolata cu crema de capsuni

Tarta cu mere si crema de vanilie

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...