Se aleg visinele, se spala si li se scot samburii. Se acopera cu apa, se fierb pana scade lichidul si se trec prin sita. In piureul de visine se adau
Se aleg visinele, se spala si li se scot samburii. Se acopera cu apa, se fierb pana scade lichidul si se trec prin sita. In piureul de visine se adauga aspartamul dizolvat in 1/2 lingurita de apa fiarta si gelatina, inmuiata inainte in apa rece. Se amesteca bine, se pune crema intr-un castron si se da la rece 30 de minute, apoi se adauga frisca si se amesteca usor. Se toarna crema in compotiera si se pune la rece.
Se poate orna cu putina frisca dietetica.
Alte retete recomandate:
Spuma de visine
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Tarta cu mere si crema de vanilie
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii