In vasul in care se va face crema, se topesc patru linguri de zahar. Se misca vasul, astfel incat zaharul sa-i acopere si peretii, apoi se lasa sa se
In vasul in care se va face crema, se topesc patru linguri de zahar. Se misca vasul, astfel incat zaharul sa-i acopere si peretii, apoi se lasa sa se inchege. In acest timp, se bat ouale intregi si se pune laptele la fiert, impreuna cu restul de zahar si cu zaharul vanilat. Se toarna laptele fierbinte peste oua, amestecandu-se cu grija. Se adauga romul si scortisoara, se omogenizeaza si se pune compozitia in vasul cu zaharul caramel. Se asaza vasul intr-o tava cu apa fierbinte si se introduce la cuptor, unde se tine 40-45 de minute.
Se serveste rece, in boluri, cu stafide tinute in rom presarate deasupra.
Alte retete dulciuri recomandate
Tarta cu fructe
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa