Crema de zahar ars

Se bat oaule bine cu 8 linguri de zahar si zaharul vanilinat. Apoi se adauga laptele, se amesteca bine pana se omogenizeaza. Intre timp se puna tava

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l lapte
  • 8 oua
  • 16 linguri zahar
  • zahar vanilinat-dupa gust

Mod de preparare

Se bat oaule bine cu 8 linguri de zahar si zaharul vanilinat. Apoi se adauga laptele, se amesteca bine pana se omogenizeaza. Intre timp se puna tava la incins pe foc. Dupa ce s-a incins adaugam restul de zahar (8 linguri) si il lasam pe foc pana se topeste suficient de bine cat sa il intindem in toata tava.

Adaugam apoi compozitia peste zaharul incins din tava si o bagam la cuptor.


Se serveste ca desert dupa ce s-a racit. Alte retete recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Lasagna cu ton si sardine

Pentru prima data am incercat acest tip de lasagna si va spun ca a iesit fenomenal. Ramane in lista favoritelor.

Lasagna cu ton si sardine
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii