Se bat oaule bine cu 8 linguri de zahar si zaharul vanilinat. Apoi se adauga laptele, se amesteca bine pana se omogenizeaza. Intre timp se puna tava
Se bat oaule bine cu 8 linguri de zahar si zaharul vanilinat. Apoi se adauga laptele, se amesteca bine pana se omogenizeaza. Intre timp se puna tava la incins pe foc. Dupa ce s-a incins adaugam restul de zahar (8 linguri) si il lasam pe foc pana se topeste suficient de bine cat sa il intindem in toata tava.
Adaugam apoi compozitia peste zaharul incins din tava si o bagam la cuptor.
Se serveste ca desert dupa ce s-a racit. Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa