Se bat oaule bine cu 8 linguri de zahar si zaharul vanilinat. Apoi se adauga laptele, se amesteca bine pana se omogenizeaza. Intre timp se puna tava
Se bat oaule bine cu 8 linguri de zahar si zaharul vanilinat. Apoi se adauga laptele, se amesteca bine pana se omogenizeaza. Intre timp se puna tava la incins pe foc. Dupa ce s-a incins adaugam restul de zahar (8 linguri) si il lasam pe foc pana se topeste suficient de bine cat sa il intindem in toata tava.
Adaugam apoi compozitia peste zaharul incins din tava si o bagam la cuptor.
Se serveste ca desert dupa ce s-a racit. Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii