Se curata capsunile, se trec prin sita si se stoarce piureul prin tifon pentru a obtine sucul din fructe. Se face un sirop din apa si zahar, se races
Se curata capsunile, se trec prin sita si se stoarce piureul prin tifon pentru a obtine sucul din fructe. Se face un sirop din apa si zahar, se raceste siropul si se amesteca cu zeama de capsuni. Se adauga gelatina, inmuiata inainte in apa rece si frisca. Se pune crema intr-un castronas umezit cu apa si se da la rece.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Tort cu visine si crema de branza
Crema pentru prajituri
Amandine cu crema de ciocolata
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti