Crema engleza cu ananas

Se bat galbenusurile impreuna cu zaharul pana se omogenizeaza. Atentie ouale sa fie proaspete si reci la maxim 10 grade. Se adauga mascarpone si se o

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • mascarpone Italian 500 gr
  • galbenus de oua 5
  • zahar (pudra daca se gaseste) 150 gr
  • frisca batuta 400 gr

Mod de preparare

Se bat galbenusurile impreuna cu zaharul pana se omogenizeaza.

Atentie ouale sa fie proaspete si reci la maxim 10 grade. Se adauga mascarpone si se omogenizeaza totul incepand incet si pe urma treptat se urca viteza de frulare pana ce compozitia este omogena. Se adauga frisca si se amesteca cu o ligura mare.
1. Se taie fructul necesar pentru o portie

2. se imparte in 2

3. adica la baza cupei se pune jumatate

4. pe urma vine crema

5. fructe si doua jumatati de portocala pe marginiile cupei

6. o cireasa in varf

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de mazare, dovlecel si broccoli

Fetele mele sunt fan supa-cremă, motiv pentru care fac destul de des acest tip de supă, în diferite combinații (cu...

Supa crema de mazare, dovlecel si broccoli
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca