Crema engleza cu ananas

Se bat galbenusurile impreuna cu zaharul pana se omogenizeaza. Atentie ouale sa fie proaspete si reci la maxim 10 grade. Se adauga mascarpone si se o

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • mascarpone Italian 500 gr
  • galbenus de oua 5
  • zahar (pudra daca se gaseste) 150 gr
  • frisca batuta 400 gr

Mod de preparare

Se bat galbenusurile impreuna cu zaharul pana se omogenizeaza.

Atentie ouale sa fie proaspete si reci la maxim 10 grade. Se adauga mascarpone si se omogenizeaza totul incepand incet si pe urma treptat se urca viteza de frulare pana ce compozitia este omogena. Se adauga frisca si se amesteca cu o ligura mare.
1. Se taie fructul necesar pentru o portie

2. se imparte in 2

3. adica la baza cupei se pune jumatate

4. pe urma vine crema

5. fructe si doua jumatati de portocala pe marginiile cupei

6. o cireasa in varf

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...