Crema fina

Untul se freaca spuma cateva minute, dupa care se adauga zaharul si se freaca pana la completa dizolvare. Se separa galbenusurile si se incorporeaza p

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr unt
  • 100 gr zahar pudra
  • 4 oua
  • 100 gr frisca
  • 50 gr ciocolata

Mod de preparare

Untul se freaca spuma cateva minute, dupa care se adauga zaharul si se freaca pana la completa dizolvare. Se separa galbenusurile si se incorporeaza pe rand in crema, continuand operatia. Cand crema este omogena, se adauga albusurile batute spuma tare si amestecate cu frisca si se omogenizeaza totul.
Se foloseste pentru umplerea torturilor si a fursecurilor fine.

Alte retete de dulciuri:

Tiramisu

Prajitura cu visine

Ciocolata de casa

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...