Crema fina de ciocolata

Crema fina de ciocolata se serveste la pahar, cu frisca pe deasupra sau se poate folosi ca umplutura pentru eclere.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 30 g faina
  • 500 ml lapte
  • 150 g ciocolata si
  • 150 g zahar.

Mod de preparare

Pentru crema fina de ciocolata se bat intr-un cazanel la Bain- Marie pana se ingroasa.


Crema fina de ciocolata se serveste la pahar, cu frisca pe deasupra sau se poate folosi ca umplutura pentru eclere.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv placinta dobrogeana

Cui nu-i place placinta cu branza? Sigur aveti amintiri placute din copilaria voastra cu aceasta placinta fie dulce, fie...

Aperitiv placinta dobrogeana
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca