Frisca si ciocolata se amesteca se pune pe foc se incalzeste pana aproape de fierbere. Se lasa la racit (in frigider). Cand s-a racit se mixeaza pana
Frisca si ciocolata se amesteca se pune pe foc se incalzeste pana aproape de fierbere.
Se lasa la racit (in frigider).
Cand s-a racit se mixeaza pana se deschide la culoare si-si mareste volumul si se adauga romul.
Pofta buna!
Reteta Crema ganaj (ganache) a fost propusa de natasha pe forum culinar.ro
Aceasta crema este folosita in reteta Joffre reteta propusa de natasha pe forum culinar.ro
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa