Zmeura se curata si se amesteca cu 2 linguri zahar pudra si cu zmeurata (eu am pus visinata). Se separa ouale. Galbenusurile se bat cu 2 linguri zahar
Zmeura se curata si se amesteca cu 2 linguri zahar pudra si cu zmeurata (eu am pus visinata).
Se separa ouale. Galbenusurile se bat cu 2 linguri zahar pudra.
Se adauga mascarpone, lingura cu lingura si se omogenizeaza.
Se bat albusurile, la care eu am mai adaugat 2 pliculete de zahar vanilat
si frisca. Ambele se inglobeaza, pe rand, in crema.
Se sfarama piscoturile.
In pahare inalte de desert se aseaza straturi alternative de crema, zmeura si piscoturi sfaramate.
Se incheie cu un strat de fructe rosii.
Se pastreaza la frigider pana in momentul consumarii (cu cat le lasam mai mult -cu atat mai bine).
Inainte de a fi adus la masa, desertul se poate garnisi cu frunzulite de menta.
Pofta buna!
Reteta Crema la pahar cu zmeura a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro
Alte retete de creme gasiti aici:
Crema de avocado si menta,
Crema de fructe,
Crema de iaurt cu portocale
De vreo câteva săptămâni am descoperit gustul cărnii de rață. Super delicioasă! Sincer e prima oară, în viața mea,...
Rață înăbușită în suc de ananasOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj