Crema substantiala fiarta

Se amesteca faina cu laptele, avand grija sa nu faca cocoloase, si se fierbe. Dupa ce se raceste se adauga margarina amestecata cu zaharul pudra. La f

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 ml lapte
  • 5 linguri faina
  • 250 g margarina
  • 200 g zahar pudra
  • Se poate aromatiza cu esenta de rom
  • vanilie
  • lamaie
  • portocala
  • cacao
  • nuci
  • mac

Mod de preparare

Se amesteca faina cu laptele, avand grija sa nu faca cocoloase, si se fierbe. Dupa ce se raceste se adauga margarina amestecata cu zaharul pudra. La final se adauga aromatizantul.
Alte dulciuri retete recomandate

Ciocolata de casa

Spuma de capsuni

Tarta cu visine

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...