Se freaca spuma untul, taiat in bucatele, cu zaharul. Se pun pe rand cele 6 galbenusuri, amestecand dupa fiecare si alternand galbenusul cu cate o li
Se freaca spuma untul, taiat in bucatele, cu zaharul. Se pun pe rand cele 6 galbenusuri, amestecand dupa fiecare si alternand galbenusul cu cate o lingura de cacao, in asa fel incat sa nu se taie untul. La sfarsit se pun 2-3 linguri de rom sau coniac si se amesteca pana se omogenizeaza crema.
Se serveste racita sau se foloseste la torturi si prajituri. Alte retete de dulciuri:
Crema de iaurt
Tarta cu mere
Prajitura cu bezea
Azi ne alintam cu un desert extrem de popular, apreciat in toata lumea, un desert cu gust fin de vanilie si caramel. Este...
Desert crema de zahar arsOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj