Desertul cu ricotta si struguri se prepara incredibil de usor, este foarte gustos si sanatos, si iti va potoli cu siguranta pofta de dulce. Ricotta parfumata cu miere completeaza perfect prospetimea strugurilor.
Se spala strugurii, se sterg usor si se taie fiecare boaba pe jumatate.
Intr un bol, se pun cateva boabe de struguri cu o lingurita de suc de lamaie si 2 linguri de miere.
Ricotta se amesteca cu restul de miere si suc de lamaie pana se obtine o crema fina.
Se iau doua cupe de desert, se aseaza strugurii, musli si crema de Ricotta in straturi.
Deasupra se pun boabele de struguri din bolul separat.
Desertul cu ricotta si struguri poate fi servit si la micul dejun.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.