Glazura de visine pentru prajitura

Praful de budinca si 2 linguri zeama rece de compot se amesteca , restul de zeama de compot se da in clocot cu zaharul si coaja de portocala. Se adau

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura praf de budinca cu vanilie
  • 30-35 ml zeama de compot de visine
  • 2 linguri de zahar
  • coaja de la o portocala
  • 5 ml rom

Mod de preparare

Praful de budinca si 2 linguri zeama rece de compot se amesteca , restul de zeama de compot se da in clocot cu zaharul si coaja de portocala. Se adauga treptat amestecul cu praf de budinca si se ingroasa putin (1 minut). Se lasa sa se raceasca putin, se amesteca cu romul si se pune in cupe diferite. Este mai gustos daca se adauga si 8-10 boabe de visine.
Alte retete dulciuri recomandate

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...