Glazura de visine pentru prajitura

Praful de budinca si 2 linguri zeama rece de compot se amesteca , restul de zeama de compot se da in clocot cu zaharul si coaja de portocala. Se adau

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura praf de budinca cu vanilie
  • 30-35 ml zeama de compot de visine
  • 2 linguri de zahar
  • coaja de la o portocala
  • 5 ml rom

Mod de preparare

Praful de budinca si 2 linguri zeama rece de compot se amesteca , restul de zeama de compot se da in clocot cu zaharul si coaja de portocala. Se adauga treptat amestecul cu praf de budinca si se ingroasa putin (1 minut). Se lasa sa se raceasca putin, se amesteca cu romul si se pune in cupe diferite. Este mai gustos daca se adauga si 8-10 boabe de visine.
Alte retete dulciuri recomandate

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Chec rece cu fistic si ciocolata alba

O minunatie de arome!

Chec rece cu fistic si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos