Glazura de visine pentru prajitura

Praful de budinca si 2 linguri zeama rece de compot se amesteca , restul de zeama de compot se da in clocot cu zaharul si coaja de portocala. Se adau

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura praf de budinca cu vanilie
  • 30-35 ml zeama de compot de visine
  • 2 linguri de zahar
  • coaja de la o portocala
  • 5 ml rom

Mod de preparare

Praful de budinca si 2 linguri zeama rece de compot se amesteca , restul de zeama de compot se da in clocot cu zaharul si coaja de portocala. Se adauga treptat amestecul cu praf de budinca si se ingroasa putin (1 minut). Se lasa sa se raceasca putin, se amesteca cu romul si se pune in cupe diferite. Este mai gustos daca se adauga si 8-10 boabe de visine.
Alte retete dulciuri recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort castel

A doua incercare de tort castel. Chiar daca nu este perfect, de data aceasta parca seamana mai bine cu un castel.

Tort castel
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca