Jeleu de iaurt

Se amesteca iaurtul cu zaharul, vanilia si gelatina inmuiata inainte in apa rece si dizolvata cu apa calda. Se amesteca totul si se toarna intr-un ca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g iaurt
  • 2 foi de gelatina
  • 2 linguri zahar
  • vanilie

Mod de preparare

Se amesteca iaurtul cu zaharul, vanilia si gelatina inmuiata inainte in apa rece si dizolvata cu apa calda. Se amesteca totul si se toarna intr-un castron umezit cu apa. Se da la rece. Se rastoarna jeleul pe un platou dupa ce s-a scufundat castronul 1 minut in apa calda.

Se serveste rece.

Alte retete recomandate:

Tort Padurea neagra

Crema de iaurt

Prajitura cu gem si cacao

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa