Se amesteca iaurtul cu zaharul, vanilia si gelatina inmuiata inainte in apa rece si dizolvata cu apa calda. Se amesteca totul si se toarna intr-un ca
Se amesteca iaurtul cu zaharul, vanilia si gelatina inmuiata inainte in apa rece si dizolvata cu apa calda. Se amesteca totul si se toarna intr-un castron umezit cu apa. Se da la rece. Se rastoarna jeleul pe un platou dupa ce s-a scufundat castronul 1 minut in apa calda.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Tort Padurea neagra
Crema de iaurt
Prajitura cu gem si cacao
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii