Jeleu dietetic cu branza de vaci

Branza de vaci se trece prin sita. Gelatina se inmoaie un sfert de ora in apa rece, apoi se dizolva in 2 linguri de apa fierbinte. Se amesteca intr-u

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g branza de vaci
  • 3 foi de gelatina
  • 100 g zahar
  • 500 ml lapte
  • vanilie

Mod de preparare

Branza de vaci se trece prin sita. Gelatina se inmoaie un sfert de ora in apa rece, apoi se dizolva in 2 linguri de apa fierbinte. Se amesteca intr-un vas branza cu zaharul si vanilia, apoi cu laptele cald si cu gelatina dizolvata. Se pune compozitia in forma si se da la rece, in frigider. Inainte de a rasturna jeleul pe farfurie, se cufunda forma timp de 1-2 minute in apa fierbinte.

Se serveste rece.

Alte retete recomandate:

Jeleu de visine

Budinca de orez cu mere

tarta cu caise

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...