Se inmoaie gelatina in apa rece si se pune in laptele fierbinte, indulcit cu zahar. Se amesteca pana se topeste gelatina. Se raceste laptele si se ti
Se inmoaie gelatina in apa rece si se pune in laptele fierbinte, indulcit cu zahar. Se amesteca pana se topeste gelatina. Se raceste laptele si se tine 30 de minute in frigider. Se adauga incet, amestecand usor, frisca. Se toarna compozitia intr-o forma umezita si se pune 30 de minute in frigider. Se scoate forma din frigider si se rastoarna pe o farfurie.
Se serveste rece, cu biscuiti.
Alte retete recomandate:
Jeleu de capsuni
Jeleu de visine
Prajitura cu caise
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti