O reteta delicioasa si usor de realizat este cea de sarlota de vanilie. Pentru a o realiza, aveti nevoie de lapte, gelatina, baton de vanilie, zahar, galbenusuri.
Se fierbe laptele cu vanilia. In acest timp se freaca galbenusurile cu zaharul. Cand laptele este fiert, se trage la marginea aragazului si se toarna treptat galbenusurile amestecand mereu pana cand se ingroasa. Se da Ia o parte. Se dizolva gelatina in 4—5 linguri de apa fierbinte si se amesteca cu compozitia calduta. Se toarna in forma si se pune la gheata. Inainte de a servi, se introduce forma intr-un vas cu apa fierbinte (numai pentru o clipa) si se rastoarna pe farfurie.
Poate fi servita cu frisca.
Alte retete recomandate:
Ciocolata de casa
Tiramisu
Chec pufos
O salata delicioasa langa o tocanita sau o friptura .
Salata de legume pentru iarnaIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa