Spuma de ciocolata neagra

Se fierbe laptele si se varsa peste ciocolata rupta-n bucati mici. Se infuzeaza 3 minute, se amesteca cu telul pana devine o crema omogena si se lasa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 225 g de ciocolata cu 60 % cacao minimum
  • 80 g de lapte caldut
  • 20 g de kirsch pur
  • 300 g de smantana pentru frisca
  • 125 g de visine din visinata sau din lichior de visine (in reteta griottines Peureux)

Mod de preparare

Se fierbe laptele si se varsa peste ciocolata rupta-n bucati mici.

Se infuzeaza 3 minute, se amesteca cu telul pana devine o crema omogena si se lasa la racit.

Cand temperatura cremei ajunge la 30C, se incorporeaza frisca batuta si kirschul.
Pofta buna!

Reteta Spuma de ciocolata neagra a fost propusa de Anat pe forum culinar.ro

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Mămăligă (reţeta de bază)

Banala mămăligă este un aliment foarte gustos şi sănătos, nutriţioniştii numind mălaiul "prietenul intestinului...

Mămăligă (reţeta de bază)
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise