Umplutura de castane pentru rulade

Se adauga piure de castane, unt, galbenusurile si zahar vanilat. Se bate spuma si se unge rece pe aluat. Cantitatea este suficienta pentru doua rulour

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g piure
  • 40 g de unt
  • 2 galbenusuri
  • un plic de zahar vanilat

Mod de preparare

Se adauga piure de castane, unt, galbenusurile si zahar vanilat. Se bate spuma si se unge rece pe aluat. Cantitatea este suficienta pentru doua rulouri.
Alte dulciuri retete recomandate

Tarta cu visine

Ciocolata de casa

Spuma de capsuni

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...