Glazura de cafea

Pentru glazura de cafea se freaca bine zaharul foarte fin cu cafea concentrata, pana se face ca un serbet. Se pune cu totul intr-un vas cu apa fierbinte.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g zahar
  • 4 linguri cafea.

Mod de preparare

Pentru glazura de cafea se freaca bine zaharul foarte fin cu cafea concentrata, pana se face ca un serbet. Se pune cu totul intr-un vas cu apa fierbinte amestecand mereu si dupa ce s-a incalzit putin, se toarna peste tort. Atat timp cat glazura nu este inca uscata, nu se va tine tortul in curent, deoarece glazura formeaza ape si pierde din lustru.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort "1 an de Bucataras" (reteta 200)

Un an minunat petrecut alaturi de oameni si mai minunati!Bucataras.ro este a doua mea familie si ma bucur ca pe o parte...

Tort "1 an de Bucataras" (reteta 200)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca