Glazura de ciocolata

Amesteca bine zaharul, cacaoa si apa, si fierbe pe foc mic, in timp ce amesteci continuu, pana se topeste tot zaharul. Adauga untul si amesteca pana

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 120 g zahar
  • 4 linguri cacao
  • 4 linguri apa
  • 20 g unt sau margarina

Mod de preparare

Amesteca bine zaharul, cacaoa si apa, si fierbe pe foc mic, in timp ce amesteci continuu, pana se topeste tot zaharul. Adauga untul si amesteca pana devine fin. Toarna glazura calda peste tort si las-o sa se intareasca.
Alte retete cu ciocolata recomandate

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa