Se fierb bananele cu zaharul si apa si sucul de lamaie. Se pune amestecul in mixer si apoi se strecoara. Se amesteca galbenusurile cu mixerul pana se
Se fierb bananele cu zaharul si apa si sucul de lamaie. Se pune amestecul in mixer si apoi se strecoara. Se amesteca galbenusurile cu mixerul pana se albesc si se adauga la crema de banane strecurata. Apoi se adarga albusurile batute spuma Se pune in cupe in frigider . E tare comod sa folosesti marshmallows ca sa ingrosi o crema. sau ca daca le topesti cu putina smantana sau lapte le poti pune orez umflat, cornflakes, etc. si lasi sa se intareasca la rece. Pe copii ii incanta ca ii lasi sa azvarle inauntru ce vor. Se fierb bananele cu zaharul si apa si sucul de lamaie. Se pune amestecul in mixer si apoi se strecoara. Se amesteca galbenusurile cu mixerul pana se albesc si se adauga la crema de banane strecurata. Apoi se adarga albusurile batute spuma Se pune in cupe in frigider. E tare comod sa folosesti marshmallows ca sa ingrosi o crema. sau ca daca le topesti cu putina smantana sau lapte le poti pune orez umflat, cornflakes, etc. si lasi sa se intareasca la rece. Pe copii ii incanta ca ii lasi sa azvarle inauntru ce vor.
Se serveste in cupe sau in boluri.
Alte retete recomandate:
"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj