Sirop de cafea

Siropul de cafea poate fi folosit pentru a insiropa diverse prajituri si torturi. Toate ingredientele se amesteca bine si se pun la fiert pana ce compozitia scade la jumatate.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 ml apa
  • 5 linguri de cafea
  • 6 linguri de zahar
  • coaja de la o lamaie

Mod de preparare

Pentru sirop de cafea toate ingredientele se amesteca bine si se pun la fiert pana ce compozitia scade la jumatate. Siropul astfel obtinut se lasa la rece timp de 10 minute.


Siropul de cafea poate fi folosit pentru a insiropa diverse prajituri si torturi.

Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...