Sos de rom cu lapte

Pentru sosul de rom se freaca intr-un castron galbenusurile cu zaharul si cu o lingurita de fecula muiata in putina apa rece, bine de tot, pana se albesc si se fac ca o crema.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 galbenusuri
  • 100 g zahar
  • 1 lingurita fecula
  • 2 cesti lapte
  • 2 linguri rom.

Mod de preparare

Pentru sosul de rom se freaca intr-un castron galbenusurile cu zaharul si cu o lingurita de fecula muiata in putina apa rece, bine de tot, pana se albesc si se fac ca o crema. Se adauga laptele fierbinte, cate putin, amestecand mereu pe marginea masinii, pana se mai leaga. Dupa ce s-a dat la o parte, se adauga romul.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...