Se amesteca faina cu drojdia dizolvata in apa. Aluatul se pune la crescut, apoi se formeaza gogosele mici, care se prajesc in ulei fierbinte. Se lasa
Se amesteca faina cu drojdia dizolvata in apa. Aluatul se pune la crescut, apoi se formeaza gogosele mici, care se prajesc in ulei fierbinte. Se lasa in ulei fierbinte sa se rumeneasca pe toate partile. Dupa aceea se scot si se pudreaza cu zahar pudra.
Se servesc fierbinti.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Tiramisu
Chec pufos
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii