Gogosi

Cand sunt gata gogosii se pudreaza cu zahar si se servesc. Pentru acestia se face maiaua din drojdie, apoi se framanta bine si se lasa la crescut.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg faina
  • 700 g zahar
  • sare
  • coaja de portocala
  • vanilie
  • 400 g margarina
  • 1
  • 5 l de lapte
  • 4 oua
  • 100 g drojdie
  • 100 ml ulei
  • la framantat

Mod de preparare

Pentru gogosi se face maiaua din drojdie, apoi se framanta bine si se lasa la crescut. Dupa ce aluatul si-a dublat volumul, il rasturnam pe masa si il taiem portioare cu cutitul, dupa care, cu mana modelam gogoasa si o coacem in ulei incins.


Cand sunt gata gogosii se pudreaza cu zahar si se servesc.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branza

Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....

Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branza
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos