Gogosi cu iaurt

Se bat putin cele doua oua, se adauga iaurtul si praful de copt si la sfarsit se incorporeaza cu faina. Se ia cu lingurita aluat si se prajeste in ule

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii iaurt
  • 300 gr. faina
  • 2 oua
  • 1/2 pachetel praf de copt

Mod de preparare

Se bat putin cele doua oua, se adauga iaurtul si praful de copt si la sfarsit se incorporeaza cu faina. Se ia cu lingurita aluat si se prajeste in ulei incins. Se pudreaza cu zahar praf.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...