Gogosi cu iaurt si portocale este o reteta deosebita care se pregateste foarte rapid. Pentru aceasta reteta de gogosi aveti nevoie de 2 oua si o cana de iaurt.
Gogosi cu iaurt si portocale este o reteta deosebita care se pregateste foarte rapid. E o reteta pe care o intalnim in multe bucatarii romanesti. E preferata mea pentru ca e foarte rapida, nu necesita timp pentru dospit, ca alte gogosi.
Bat bine ouale cu zaharul, aromele. Apoi adaug iaurtul, faina si praful de copt.
Gogosile cu iaurt le prajesc in ulei incins, apoi le scurg de surplusul de ulei si le pudrez cu zahar pudra.
Gogosile cu iaurt se pot manca si calde si reci.
Este ideal sa le scoateti de la prajit cu o lingura cu sita, de pe pentrugatit.ro.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii